Afbeelding

Theaterspoor brengt ‘Het hoofd van mijn vader’

Maashorst 425 keer gelezen

UDEN - Clifford Sinclair is wereldberoemd, van grote klasse en ongeëvenaard. Volgens hemzelf in elk geval. Hij heeft bijna alles op de wereld al ontdekt. Maar hij heeft de laatste tijd moeite om zich dingen te herinneren. Daarom heeft hij nu een assistent, Prima, Primi, Primo, hoe heet-ie ook weer? Samen bereiden ze zich voor op nieuwe avonturen.

Door de ogen van een kind kijken wij naar een vader die niet langer in staat is fantasie van werkelijkheid te onderscheiden. De naald van zijn kompas is op hol geslagen en hij raakt zijn richting kwijt.

Wat gebeurt er als je zo oud bent dat je herinnering fantasie wordt? Het Ministerie van Onverrichter Zake verdiept zich in grote opscheppers, avonturiers en ontdekkingsreizigers en in de grens tussen vergeetachtigheid en fantasie. Eerder stonden ze in Uden met ‘Het laatste koekje’.

Deze voorstelling, geschikt voor 6–106 jaar, staat op zondag 25 februari om 15 uur in Vestzaktheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden. Kaartjes kosten 4,50 en reserveren is verplicht. Meer info op www.theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant