Afbeelding

Sprookjesbosbewoners nemen het podium over in Markant Theater Maashorst

Maashorst 505 keer gelezen

UDEN – Op zondag 25 februari verwelkomt Markant Theater Maashorst een bonte verzameling sprookjesfiguren uit de Efteling voor een magische voorstelling vol avontuur en betovering. Van Klein Duimpje tot de Heks, van de Wolf tot Roodkapje en zelfs Assepoester en een angstaanjagende Draak zullen het podium betreden voor een onvergetelijke familiemusical!

In deze productie wordt het verhaal van Klein Duimpje tot leven gebracht in een interactieve voorstelling die jong en oud zal betoveren. Klein Duimpje, die helemaal klaar is met zijn kleine gestalte, gaat op zoek naar de kracht van groot zijn. Maar wanneer de Heks zich ermee bemoeit en Klein Duimpje tien keer zo groot betovert, ontdekt hij al snel dat groter zijn niet altijd beter is.

De voorstelling nodigt het publiek uit om mee te zingen en te dansen terwijl ze samen met de sprookjesfiguren ontdekken wat het betekent om groot of klein te zijn. Met kleurrijke decors, prachtige kostuums en aanstekelijke muziek belooft deze familiemusical een waar feest voor de zintuigen te worden.

De Efteling Musical (5+) is op zondag 25 februari om 13.00 en 15.00 uur te zien in de theaterzaal. Tickets kosten € 23,00 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 - 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant