Afbeelding

De Tip van Jan: Beatboxen voor gevorderden: vocal play!

Maashorst 476 keer gelezen

“Muziekinstrumenten imiteren… als kind deed ik het graag! Mijn broertjes en zusjes vonden het helemaal geweldig. Ze kwamen regelmatig met verzoeknummers. Als ik toen eens wist wat mensen tegenwoordig kunnen. Zoals de zeven mannen van Naturally 7. Wauw! Echt heel bijzonder.

Een aantal jaar geleden stond Naturally 7 voor het eerst bij ons op het podium. Bezoekers waren enorm enthousiast. Ze liepen vol verbazing en verwondering de theaterzaal uit. De band brengt méér dan muziek; de muzikanten brengen een totaalbeleving. Met hun longen weten ze de hoogste en laagste geluiden te creëren. Samen maken ze volledige nummers zonder instrumenten. Nummers in diverse genres, van soul tot pop.

De band trekt de hele wereld over en toert momenteel door Europa. Dat maakt het extra bijzonder dat wij de talenten wederom naar Uden konden halen. Iets waarmee we ingaan op veel verzoeken! Trompet, elektrische gitaar, mondharmonica, cello, bas … alle instrumenten komen gedurende het optreden voorbij. Maar dan volledig uitgevoerd door stemmen. Prettig om naar te kijken én luisteren.
Kortom: ik raad je van harte aan om dit concert te beleven. Hét concert waarin bekende hits worden omgetoverd tot indrukwekkende vocale meesterwerken. Zie ik je in Markant?”

Naturally 7 staat op donderdag 9 november om 20.15 uur in ons theater. Natuurlijk hebben we dit theaterseizoen nog véél meer te bieden. Bekijk onze website voor het programma: www.markantmaashorst.nl. Hier kun je je tickets boeken. Of bel naar 0413 - 256 110. Daarnaast kun je voor reserveringen en vragen terecht bij ons Informatiepunt.

Jan Wouda
Directeur Markant Theater Maashorst

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant