Afbeelding

Schaijkse Mara Slegers stopt als raadslid gemeente Maashorst

Maashorst 1.201 keer gelezen

SCHAIJK - Mara Slegers uit Schaijk stopt na 5,5 jaar als gemeenteraadslid. Slegers (24) trad in maart 2018 aan als raadslid voor de partij Progressief Landerd in de gemeente Landerd. Sinds 2022 zat ze namens Maashorst Vooruit in de raad van de fusiegemeente Maashorst.

“Als raadslid bij Progressief Landerd kon ik mijn groene en jonge hart met mijn vooruitstrevende gedachten omzetten in daden”, vertelt Mara. “Aan het einde van de gemeente Landerd was ik hiermee nog zeker niet klaar en sloot ik aan bij de vooruitstrevende partij Maashorst Vooruit. Hier voelde ik me zeker gehoord als jong politiek betrokkene. Het is een partij die bestaat uit doodgewone inwoners die toevallig aan politiek doen. Zoals het in mijn ogen hoort. Ondertussen ben ik  24 jaar en sta ik met mijn voeten in de klei bij een zorgorganisatie waar ik jongvolwassenen ondersteun in het proces naar zelfstandig wonen. Daar ligt op het moment mijn passie en daar krijg ik enorm veel energie van. Deze energie en passie is door tijdgebrek helaas niet meer te delen met mijn politieke passie. Voor vele jongvolwassenen zoals ik is het een valkuil om alle ambities tegelijk uit te willen voeren. Dit is voor nu dan ook de reden voor mij om het raadslidmaatschap op te zeggen.”

Motto
Mara: “Mijn motto is en blijft ‘Ben de verandering die je wenst te zien in de wereld’. Daarmee heb ik mij in de politiek en bij de uitvoering van het raadswerk ingezet. Dit blijven doen op ook alle andere vlakken, werk en privé is mijn streven! Als je iets wilt veranderen zorg dan ook dat je die beweging maakt. Ik vind het jammer dat ik mijn fractie, maar ook deze fijne gemeenteraad vaarwel zeg. Ik kijk terug op een goede en positieve periode waarin we samen met de fractie stappen hebben gezet in de opbouw en realisatie van de nieuwe gemeente Maashorst. Daarom wil ik de raad, bestuur en organisatie bedanken voor de fijne samenwerking. Ik wil mijn opvolger heel veel succes wensen met het raadslidmaatschap en vertrouw erop dat de continuïteit en het verder vorm geven van de gemeente Maashorst in goede handen zal zijn.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant