Afbeelding

Tweede castlid Passie voor Pasen Maashorst bekend: Moeder Maria door Marij van den Boom

Maashorst 570 keer gelezen

MAASHORST - Een van de meest mooie rollen in Passie voor Pasen Maashorst is die van Moeder Maria. Marij van den Boom zal in Markant Theater Maashorst schitteren in deze rol. 

Marij is geen onbekende in de regio en heeft reeds haar sporen verdiend op het gebied van muziek en theater. Zij besloot na twee jaar Kleinkunstacademie in Amsterdam zich op het Conservatorium in Hilversum te specialiseren in zang. Daarnaast speelde ze tijdens haar studie al in grote musicals als West Side Story en My Fair Lady voor Joop van den Ende. Sinds haar afstuderen speelde Marij in diverse projecten in binnen- en buitenland. En behaalde ze met het muzikale cabarettrio HMS de tweede plaats op het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

In 2008 is Marij begonnen om een lang gekoesterde wens te verwezenlijken: haar eigen voorstellingen maken die vol lof zijn ontvangen. Daarnaast is ze onlangs haar eigen jazzband gestart, genaamd M-five. Haar prachtige performance en krachtige stem zorgen voor een mooie vertolking van Moeder Maria.  

De voorstellingen zijn in Markant Theater Maashorst op 22, 23, 25 en 26 maart, telkens om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.markantmaashorst.nl of 0413-256110.

Uit de krant