Afbeelding

Udens College houdt VIP-tour voor leerlingen groep 8

Maashorst 477 keer gelezen

 UDEN - Leerlingen van groep 8 kunnen in januari en februari een kijkje nemen bij het Udens College via een VIP-tour. Een docent leidt een klein groepje van 6 of 7 groep 8-ers door de school op een gewone lesdag. Ook een ouder/verzorger is welkom bij de tour. 

Tijdens de rondleiding krijgen de VIP’s een inkijkje bij de lessen. Zo zien ze leerlingen aan het werk in een theorie- of praktijklokaal, of aan het gymmen in de sporthal of samenwerken in groepjes in de aula. Op die manier kunnen de groep 8-leerlingen de sfeer proeven tijdens een echte lesdag. En ze kunnen al hun vragen stellen aan de docent die hen rondleidt. 

Tot en met 16 februari
De VIP-tours vinden plaats tot en met 16 februari. Leerlingen van groep 8 (of klas 6 vrijeschool) kunnen de tour doen bij: 

  • de sector vmbo aan het Kleinveld
  • de sector havo/vwo aan de President Kennedylaan
  • of bij Waldorf Uden, ook aan de President Kennedylaan

Extra tours
Leerlingen kunnen zich voor de VIP-tour aanmelden in de open dag app of via www.udenscollege.nl. Omdat al veel tours waren volgeboekt zijn er extra tours toegevoegd. 

Idee
Het idee van de VIP-tour is ontstaan in coronatijd. Het beviel leerlingen, ouders én de docenten van het Udens College zo goed dat de tour ook dit jaar in het programma is opgenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant