Afbeelding

Muziek in de familie Langenboom: 9 acts en 2 uur muzikaal vertier

Langenboom 649 keer gelezen

LANGENBOOM - In de kerk van Langenboom vindt zondag 27 november een gedenkwaardige editie plaats van Muziek in de familie. Verwacht spetterende optredens van lokaal talent, bestaande uit verrassende solisten, duo’s en groepen. Elke muziekliefhebber komt aan zijn trekken vanwege het gevarieerde programma met acht optredens op twee podia. Gratis te bezoeken. Het start om 14 uur.

et op de grens van Langenboom en Mill woonachtige supermuzikale stel Paul en Carlène van der Heijden bijt het spits af. Vervolgens zal Punch het muziekstokje overnemen. Daarna volgen optredens van de Muzieknootjes met gitaarbegeleiding van Rian van der Vorst en koor Aksent met aan boord Guitar Man Piet Willems. Koos Sommers betreedt met zijn gitaar in zijn eentje het podium betreden, met wellicht ook nog een gastoptreden. De muzikale uitspattingen van De Buuv en niXmoet doen ongetwijfeld herinneringen aan vervlogen tijden opborrelen. Als achtste staat het succesvolle duo van de Proms op z’n Langenboms, Debby van Hal en Bouke Slaats, op de playlist. Samen gaan zij nog een keer flink uitpakken voor volle kerkbanken. Naast muzikaal spektakel draagt ook een lichtshow bij aan de sfeer.
Al met al zal neemt muziekevenement ruim twee uur in beslag. Dit is waarschijnlijk de laatste Muziek in de familie vóór de grote verbouwing van de kerk. Daarom mag het dak er tijdens het slotakkoord vanaf. Daarvoor wordt wederom talent opgetrommeld van het geslaagde muziekevenement van het 100-jarige Amicitia. Theo Josemanders neemt het solistendeel van Hallelujah, geschreven door de Canadese zanger Leonard Cohen, voor zijn rekening.

Wees erbij en geniet van Langenboomse muziekkunstenaars in een kenmerkende omgeving. Nuttig als bezoeker ook een kopje koffie, thee of een ander drankje. De opbrengsten worden gedoneerd aan Amara Foundation: www.amarafoundation.org. Carmen van Bergen licht haar project in Kenia in de pauze toe. Ook toont ze in de kerk een selectie van spullen waaronder speciale kaarten gemaakt van leliebladeren.

Uit de krant

Uit de krant