Afbeelding

Gouden Vos voor Christel van der Heiden uit Langenboom

Langenboom 405 keer gelezen

LANGENBOOM - Christel van der Heiden-Vriens uit Langenboom kreeg het laatste weekend van september de Gouden Vos uitgereikt. Dit is een speciaal waarderingsteken van Scouting Nederland voor vrijwilligers die zich zeer verdienstelijk hebben ingezet. De beoordelingscommissie vindt dat Christel daar ruimschoots aan voldoet.

Twintig jaar geleden stond Christel aan de wieg van scouting in Langenboom. Sindsdien heeft ze zich bovengemiddeld ingezet voor de opbouw van de vereniging. Ze heeft scouting in Langenboom en omgeving op de kaart gezet. Ook bij activiteiten op regionaal niveau kan er altijd op haar gerekend worden en zelfs bij trainingen is ze erbij om haar leidingteam zich te laten ontwikkelen.
Eerder dit jaar is het eerste Bever Doe-pad van Nederland gerealiseerd in de bossen bij Langenboom. Het was Christels zoveelste initiatief om jeugdwerk een maatschappelijke, actieve rol te laten spelen. Dit alles bij elkaar was meer dan voldoende reden voor Scouting Nederland om haar dit waarderingsteken toe te kennen. Ze kreeg de Gouden Vos opgespeld door de voorzitter van Scouting Regio Zuidoost-Nederland tijdens het jubileumkamp van Scouting Langenboom ter ere van het twintigjarig bestaan.

Uit de krant

Uit de krant