Afbeelding

Scouting Langenboom sluit jubileumjaar af met kampweekend

Langenboom 714 keer gelezen

LANGENBOOM - Scouting Langenboom heeft het laatste weekend van september het jubileumjaar vanwege het twintigjarig bestaan afgesloten met een gezamenlijk kamp. Alle leden trokken naar Mook om daar een paar dagen vol activiteiten te beleven. De regen deerde de deelnemers niet, ze genoten volop van een te gek weekend. 

Voor elke leeftijd waren programma’s gemaakt. Scouting staat echter ook voor oud leert jong: dus er werden ook gezamenlijke spellen gedaan. De oudste jeugd kreeg een workshop tokkelbaan bouwen, waarna de baan natuurlijk  ook gebruikt werd. De meeste adrenaline was voelbaar bij het abseilen van de uitkijktoren van Mook. Over de rand klimmen van een vijftien meter hoge toren en dan naar beneden abseilen. Dat geeft een kik.
Achery Tag kon door iedereen gespeeld worden. Met pijl en boog op elkaar schieten blijft spannend, maar ook leuk. Met de jongste leden aan de hand werden nog allemaal spellen gespeeld. Met al deze avonturen, kampvuur, slapen in tenten of blokhut en leuke spellen kijkt iedereen terug op een mooi weekend. De kers op de taart was het heerlijke eten, dat op kampvuur bereid werd door de kookstaf.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant