Afbeelding

Langenboom bereidt zich voor op Pleinfeesten tijdens kermis

Langenboom 2.138 keer gelezen

LANGENBOOM - Een klein jaar geleden opende in Langenboom café De Misse, sindsdien de huiskamer van het dorp. In dit hippe bruincafé kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie en een koud biertje, maar ook om een sportwedstrijd te kijken of gewoon gezellig met vrienden te kletsen. Tijdens de kermis kun je op het Kerkplein in de feesttent van De Misse genieten van de Langenboomse Pleinfeesten.

Waar de Pleinfeesten vorig jaar op het laatste moment geannuleerd moesten worden vanwege aangescherpte maatregelen, zijn de vooruitzichten dit keer gunstig. Tijd om een paar avonden onbezonnen te dansen, te genieten van een drankje en feest te vieren zonder regels.
De kermis is open van zaterdag 6 tot en met dinsdag 9 augustus. De Pleinfeesten in Langenboom beginnen al een avond eerder op vrijdag 5 augustus. De DJ’s van Herrie met Gerrie en DJ Sil Manders zorgen voor een swingende start. Een kaartje hiervoor kost 6 euro.

The Night Flight
Zaterdag betreedt The Night Flight het podium in de feesttent. Dat belooft een dolle avond te worden. Deze negen jonge topmuzikanten sleuren je mee in een indrukwekkende muzikale reis rond de wereld. Het repertoire is herkenbaar voor iedereen met als eindresultaat een uitbundige feestsfeer. De optredens van deze allround coverband zitten bomvol entertainment en interactie. De muzikaliteit spat van de bühne. Tussendoor is het Feest-DJ Joost die ervoor zorgt dat mensen niet stil komen staan, maar kunnen blijven dansen. Een kaartje koop je voor 10 euro.

Zondag
De laatste dag van het weekend, zondag 7 augustus, is voor het hele gezin. Dan gaat de feesttent om 12 uur open. ‘s Middags treedt We Two op. Dit Belgische duo is al veertig jaar onafscheidelijk en dus heel goed op elkaar ingespeeld. Het repertoire loopt uiteen van meest modern tot goud van oud. Het is aan Freddy Moreira om de dag af te sluiten. Deze DJ is een graag geziene gast op menig festival in binnen- en buitenland. Toegang tot de feesttent is gratis tot 19 uur. Wil je daarna nog naar binnen dan betaal je 10 euro.

One Shot
Na drie dagen feest is het nog niet klaar. Het toetje volgt op maandag. Dan is wederom Feest-DJ Joost van de partij. De hoofdact is One Shot. Deze band is een schot in de roos. De groep jonge muzikanten maakt er een waar knalfeest van met hits van AC/DC tot Abba. Een show van herkenning afgemaakt met special effects. Give it your best shot. Een kaartje voor de maandagavond kost 6 euro.

Kaartjes
De kermis in Langenboom staat aan de Dennendijk. De feesttent verrijst op het Kerkplein. Vrijdag, zaterdag en maandag kun je vanaf 19 uur naar binnen. Op zondag ben je al vanaf 12 uur welkom. Kaartjes zijn nu al te bestellen via www.cafedemisse.nl/pleinfeesten. Café De Misse vind je aan de Dominicanenstraat 47. De horecazaak is elke vrijdag en zaterdag open van 17 tot 1 uur. Op zondag van 11 tot middernacht. Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus ben je ook elke donderdag welkom van 20 tot 23 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant