Afbeelding

INGEZONDEN: Vooruit kijken!

Ingezonden 507 keer gelezen

Wie durft er in deze tijd nog vooruit te kijken? Klimaatcrisis, energiecrisis, Oekraïne-crisis en een aflopende Coronacrisis, de wereld is volop in beweging en je kunt je afvragen welke invloed ik hierop nog kan hebben, mogen en kunnen we überhaupt nog vooruit kijken? Onze invloed op wereldse problemen is minimaal en daarmee is vooruit kijken een lastig thema geworden. Veranderingen horen bij het bestaan, elke dag weer, kleine en soms grote ingrijpende veranderingen. Met ons probleemoplossend vermogen lukt het de meeste tijd hier een goede draai aan te geven. Bestaanszekerheid geeft rust, geborgenheid en mogelijkheid om plannen te maken. Tja, elke dag is het een uitdaging iets moois van ons leven te maken!

Oproep
Vooruit kijken in de nieuwe gemeente Maashorst, waar keihard wordt gewerkt aan een stevige organisatie na een ingrijpende reorganisatie van het ambtelijk apparaat. Dit vraagt tijd en een zorgvuldige aanpak.
Het roer is in goede handen van een nieuwe jonge generatie bestuurders, zij kunnen het verschil maken. Vooruitstrevend zijn op lokaal gebied , inhoud en uitvoering geven aan plannen voor een duurzame gemeente is de grootste uitdaging. In handen van wethouder Jeroen v/d Heuvel, een bevlogen bestuurder die, samen met de inwoners van Gemeente Maashorst het verschil kan gaan maken. Met Natuurgebied de Maashorst als groene kern, een duurzame transitie in de agrarische sector, betaal- en haalbare opties voor burgers realiseren voor het verduurzamen van woningen en samen met inwoners en bedrijven invulling geven aan een toeristisch aantrekkelijk gebied.
Bas Keijzer, Mara Slegers en Charlotte Henst vormen samen de fractie voor Maashorst Vooruit. Ambitieuze, jonge raadsleden, vol ideeën en energie. Samen met burgerraadsleden Teddy Thenu-Manders en Theo de Veer hebben ze als doel de komende vier jaar aan het programma van Maashorst Vooruit uitvoering te geven. Voor Maashorst Vooruit het gedroomde scenario waarmee zij de verkiezingen in zijn gegaan. De partij die vooruit denken, vooruit kijken bewust opgenomen heeft in haar naam. Vier jaar om ambities waar te maken, uit te voeren vraagt om daadkracht. Deze ambities kunnen met uw hulp gerealiseerd worden, ideeën , wensen en ondersteuning hiervoor helpen ons hierbij.

Meebouwen en samen inhoud geven aan de Gemeente Maashorst? Met uw bijdrage en inzet gaat dat zeker lukken! Interesse? Neem dan contact op met een van onze fractieleden.

Jacques Pijnappels
Maashorst Vooruit

Bas.keijzer@raad.gemeentemaashorst.nl
Charlotte.henst@raad.gemeentemaashorst.nl
mara.slegers@raad.gemeentemaashorst.nl

Uit de krant

Uit de krant