Afbeelding

Feestelijke opening dorpshuis ’t Slotje Herpen op 23 en 24 maart

Herpen 678 keer gelezen

HERPEN - Na een lange fase van ontwerp, verbouwing en herinrichting is het vernieuwde dorpshuis ’t Slotje in Herpen klaar. Dat wil het bestuur van de gemeenschapsaccommodatie niet ongemerkt voorbij laten gaan.

“We vieren dit op zaterdag 23 en zondag 24 maart. Op zaterdag om 15.30 uur trappen we af met een officiële opening voor genodigden. Vanaf 17.30 uur gaan de deuren wijd open en zijn alle inwoners en belangstellenden van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje het prachtige gebouw te bewonderen. Deze avond wordt mede door gebruikers van het dorpshuis opgevrolijkt in de vorm van muziek en dans.”

Ook op zondag 24 maart zijn de deuren de hele dag geopend, geeft het bestuur aan. “Het dorpshuis faciliteert, maar de vele verenigingen en organisaties zijn dagelijks of wekelijks de ziel en inhoud van het gebouw. Op deze zondag laten alle organisaties en verenigingen zien wat zij doen en betekenen door de gastbezoekers uit te nodigen om te komen kijken, maar ook om deel te nemen aan hun activiteiten.
Denk hierbij aan muziek, dans, toneel en spelletjes. Ook worden rondleidingen georganiseerd om alles wat er gerealiseerd is te bewonderen.”

Alle inwoners van het dorpsraadgebied Herpen zijn welkom, benadrukt het bestuur, evenals alle andere belangstellenden. “Wij kunnen niet wachten om iedereen te ontvangen en al het moois te laten zien.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant