Afbeelding

Cheque van 10.000 euro voor plan Hofje Wilgendaal Herpen

Herpen 496 keer gelezen

HERPEN - Op vrijdag 2 februari werd aan de initiatiefnemers Wim van Hoogstraten en Herman Heurkens namens de VVE van nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal in Herpen een cheque ter waarde van 10.000 euro overhandigd. Dit mooie bedrag wordt door de Rabobank vanuit de Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage ter beschikking gesteld voor de inrichting van de gezamenlijke ontmoetingsruimte van het nieuwbouwproject.

Vanwege haar 125-jarig bestaan heeft de Rabobank voor de regio Oss-Bernheze eenmalig 125.000 euro beschikbaar gesteld met als doel te investeren in lokale duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. Hiervoor was een overweldigende belangstelling vanuit de regio.

“We zijn verheugd om te melden dat Hofje Wilgendaal is geselecteerd voor deze bijzondere bijdrage”, zegt Wim van Hoogstraten. “Vanwege de hoge waardering voor dit project heeft de Rabobank bovenop het bedrag een extra bijdrage ter beschikking gesteld aan plan Hofje Wilgendaal. Een geweldig aanmoedigingsgebaar, waaruit blijkt dat men het initiatief ondersteunt om de inrichting van de ontmoetings- en fitnessruimte te realiseren.”

Oog voor elkaar
Nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal biedt de bewoners van 55 jaar en ouder de mogelijkheid zich langer zelfstandig te huisvesten door oog en aandacht te hebben voor elkaar. “Een innovatieve woonvorm die wonen met elkaar, ondersteuning van elkaar en zorgen voor elkaar combineert. Daar past een ontmoetingsruimte bij waarbij de bewoners zich thuisvoelen. Hier kunnen zij hun verjaardag vieren, maar ook een gezellige buurtborrel organiseren.”

De initiatiefnemers zijn met alle bewoners erg blij met deze cheque om de ontmoetingsruimte nog meer gezamenlijk te kunnen gebruiken. Wim van Hoogstraten: “We willen daarom graag onze oprechte dank uitspreken aan Rabobank voor hun gulle bijdrage en steun aan lokale initiatieven.”

Wonen in Hofje Wilgendaal
Ook wonen in Hofje Wilgendaal? De bouw van de 13 levensloopbestendige woningen is in volle gang. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie en het actuele woningaanbod op www.hofjewilgendaal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant