Afbeelding

Open Club Herpen presenteert zich tijdens Actief Herpen

Herpen 722 keer gelezen

HERPEN - Op sportpark Wilgendaal vindt zondag 4 juni van 12 tot 15 uur Actief Herpen plaats, een gratis evenement dat bewoners van Herpen en omstreken laat zien wat elke vereniging in Herpen te bieden heeft. Naast sport en beweging biedt dit evenement ook een platform voor andere verenigingen om de verbinding te leggen tussen sport en andere maatschappelijke organisaties.

Er is een markt waar verenigingen zichzelf presenteren, zodat bezoekers kennis kunnen maken met de verschillende organisaties. Bij het podium wordt een programma verzorgd door onder andere het Smartlappenkoor, de muziekvereniging, het jeugdtheater en dansstudio DDance. Tijdens verschillende workshoprondes kunnen bezoekers zelf deelnemen. Zo is er een voetbalclinic van Herpinia, een mini-tennisveld van VIP en een spellenparcours van Jeugdvakantiewerk Herpen.

Tijdens dit evenement worden de intentieafspraken tussen de Open Club Herpen en de gemeente formeel bekrachtigd. Wethouder Jacco Peter Hooiveld ondertekent namens de gemeente de overeenkomst. Herpinia, VIP en Dunes Games slaan de handen ineen om alle Herpenaren aan te moedigen meer te sporten en te bewegen. Dit willen zij bereiken door het sportpark open te stellen voor iedereen die wil sporten en bewegen en door gezamenlijke activiteiten te organiseren. Het Sport Expertise Centrum begeleidt de samenwerkende partijen.

In de toekomst wordt ook gezocht naar samenwerking met maatschappelijke organisaties en andere verenigingen in Herpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant