Afbeelding

Muziekvereniging Sint Hubertus doet mee aan Actief Herpen

Herpen 450 keer gelezen

HERPEN - Zondagmiddag 4 juni presenteert muziekvereniging Sint Hubertus zich bij Actief Herpen. Een nieuw evenement op sportpark De Wilgendaal dat georganiseerd wordt door de ‘Open Club Herpen’. Mensen uit Herpen en omgeving kunnen die middag – die duurt van 12 tot 15 uur - kennismaken met alles wat de clubs en verenigingen uit Herpen te bieden hebben, zoals onder meer balsporten, fietsen, EHBO, dansen, muziek maken en jeugdvakantiewerk.

Het belooft een leuke middag te worden voor jong en oud, waarbij er onder andere geklommen kan worden op het obstakelparcours en spellen kunnen worden gespeeld bij Jeugdvakantiewerk. Verder kunnen bezoekers struinen langs de diverse infokraampjes en genieten van vele dans- en muziekoptredens. Bij de infokraam van Sint Hubertus kun je onder meer muziekinstrumenten uitproberen en meedoen aan de wedstrijd ‘Wie speelt de langste noot op een blaasinstrument?’. Verder kun je er informatie krijgen over het lidmaatschap, het lesprogramma en de diverse muziekstromingen en onderdelen van de vereniging.

Binnen de vereniging zijn de volgende vijf onderdelen actief; percussiegroep, brassband, hofkapel, bigband en de opleiding. Speciaal voor de presentatie op Actief Herpen is er een groep muzikanten samengesteld die bestaat uit leden van deze vijf onderdelen. Zij gaan een optreden verzorgen bij Actief Herpen en zijn daarvoor momenteel druk aan het repeteren (foto). “Muziek verbroedert en dat willen we bij Actief Herpen graag met iedereen delen”, laat Sint Hubertus weten.

Uit de krant