Afbeelding

Gratis VVN-opfriscursus scootmobiel in Grave

Grave 362 keer gelezen

GRAVE - De scootmobiel is een vertrouwde verschijning geworden in het verkeer. Het is een uitkomst als lopen of fietsen niet meer zo makkelijk gaat. Je krijgt weer meer vrijheid en zelfstandigheid. Je kunt eropuit, bijvoorbeeld voor familiebezoek of boodschappen, zonder dat je een beroep hoeft te doen op anderen.

Wil je graag worden bijgespijkerd over het gebruik van je scootmobiel, de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en een oefenparcours rijden onder begeleiding van een ergotherapeut? Veilig Verkeer Nederland organiseert in opdracht van Welzijn Ouderen Grave een gratis opfriscursus voor alle scootmobielgebruikers uit Grave, Escharen, Gassel en Velp. Deze cursus vindt plaats op donderdag 25 april van 13 tot 16 uur in Catharinahof.

Is dit iets voor jou? Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een uitnodiging met de locatiegegevens.

Meer info: www.vvn.nl/opfriscursuslandvancuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant