Afbeelding

Moeilijke voeten? - Verkoopbijeenkomst in Catharinahof Grave

Grave 402 keer gelezen

GRAVE - In de Theaterzaal van woonzorgcentrum Catharinahof aan de Koninginnedijk 252 in Grave wordt op maandag 19 februari van 10 tot 12 uur een verkoopbijeenkomst gehouden met Jonker Speciaal Schoeisel en Vincken Mode. De verkoop betreft schoenen en pantoffels in veel verschillende lengte- en breedtematen, speciaal bedoeld voor mensen met moeilijke voeten. Daarnaast is er een ruim aanbod van dameskleding.

Vincken Mode heeft een uitgebreide modecollectie voor senioren die elke seizoen vernieuwd wordt met de allernieuwste modetrends. De collectie bestaat uit een zeer ruim assortiment in de maten 38 tot en met 56.
Jonker levert al ruim 18 jaar schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren. De ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, hallux valgus (knobbels), likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen. De collectie bestaat uit leer en stretch-schoenen welke in zijn geheel bestaat uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met (erg) gevoelige voeten. Men heeft zich toegelegd op brede en zelfs extra brede schoenen en pantoffels en daarnaast levert men ook de meer courante wijdtematen.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Pinnen is mogelijk.                   

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant