Afbeelding

#WinkeleninGrave: Het centrum van Grave staat bol van de winterse activiteiten

Grave 536 keer gelezen

#WINKELENINGRAVE - Deze zondag gaan we vanaf 12.30 uur weer genieten van de intocht van Sinterklaas in Grave. Wat zal het weer een drukte worden aan de Maaskade en in de binnenstad. Afgelopen week was op YouTube al dagelijks het Sinterklaasjournaal Grave 2023 te zien. Het gaat er nog om spannen of alle voorbereidingen op tijd gaan lukken. (foto’s: StadjeaandeMaas.nl)

In het weekend van 25 en 26 november, ben je van harte welkom bij diverse leuke winteractiviteiten. Op beide dagen is er de bekende Winterfair & Open Huis van Gustav Interiors in de Rogstraat. Wat denk je van heerlijke warme ponchos, plaids en sokken uit Zweden. Bijzondere decoraties voor in de boom, leuke kandelaars, vers groen, heel veel lichtjes en een stijlvol gedekte tafel. Je wordt bij Gustav verwend met koffie, thee, glühwein en heerlijke Zweedse lekkernijen. Gustav’s Kerstteam doet er alles aan om er weer een mooi weekend van te maken. Zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur. 

Winterfestijn voor groot en klein
Op zaterdagmiddag 25 november is in het winkelgebied veel te beleven tijdens het Graafs Winterfestijn van 13 tot 17 uur. In de voor het verkeer afgezette winkelstraten brengen zangkoren u in de stemming. Er is een mini-kermis, de Elisabethkerk is geopend en er is muziek. Kinderen kunnen op de foto met Elsa & Olaf en er is voor hen tevens een Olaf-speurtocht waarvoor een deelname formulier opgehaald kan worden bij Snoeperij Heintje. Om 16.30 uur is er weer de lampionnenoptocht met muziek van Harmonie Stad Grave waarna elk kind een traktatie krijgt. Vertrek vanaf Café Oud Grave.

Winter-mode-nieuws van Walk in Concept
Een van de populaire kledingboutiques in Grave is Walk in Concept. Laat je hier met het oog op een feestelijk najaar inspireren door de enthousiaste medewerkers. Op basis van jouw wensen stellen ze de leukste outfits samen. Volg hen op de social media kanalen waar de nieuwste items te zien zijn. Dus zoek je nog een passende outfit voor een avondje uit? Of ben je ‘gewoon’ op zoek naar een heerlijk warme trui? Loop dan gerust even binnen. Trouwens, niet alleen voor feestelijke kleding kun je terecht bij Walk in Concept, ze hebben ook allerlei leuke feestelijke cadeautjes in huis. Het kledingaanbod omvat zoals zij het zelf zeggen: kleding voor de jonge dames en de oudere meisjes!
Walk in Concept, Rogstraat 27 Grave, www.walkinconcept.nl, Socialmedia @walkinconcept

Ontdek de betoverende herfst- en kersttrends bij Flory Flowers
Laat je verrassen door de schitterende collectie glazen kerstboompjes, prachtige gevulde plateaus – tevens perfect om als cadeau te geven. Dompel jezelf onder in de magie van (te) gekke kerstornamenten en wat is de winter zonder prachtige amarylisbollen? De eerste glitters schitteren al in de bloemboeketten. Met bloemen breng je de magie van het seizoen in huis!

Grave is trots op De Wereldwinkel
Ook in De Wereldwinkel is het assortiment aangepast aan het najaar. Wij bewonderden de unieke Kerststallen en zagen het vilten Vredesduifje wat nu zo op zijn plaats is. Ook voor Kerstkaarten kun je terecht. Wij feliciteren ook graag de vrijwilligers van de Wereldwinkel Grave met hun 20-jarig bestaan.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant