Afbeelding
romrodinka

20 september ouderavond Eerste Communie en Vormsel

Grave 502 keer gelezen

GRAVE - Het nieuwe schooljaar is begonnen. Ook de voorbereidingen op de Eerste H. Communie en het H. Vormsel gaan binnenkort van start. De eerste aanmelding voor de Eerste Communie en het Vormsel zijn al binnengekomen via www.st-elisabethparochie.nl. Op woensdag 20 september is er vanaf 20 uur een informatieavond voor ouders/verzorgers. Deze vindt plaats in de Sint-Elisabethkerk van Grave. Aanmelden voor de informatieavond voor ouders/verzorgers kan via: parochiecentrum@st-elisabethparochie.nl.

Eerste H. Communie
Kinderen vanaf groep 4 (basisschool) worden uitgenodigd deel te nemen. De kinderen leren twee belangrijke dingen: (1) dat God er altijd voor je is en (2) hoe Jezus ons leert om met Hem te leven en met elkaar te delen.

H. Vormsel
Kinderen vanaf groep 7/8 (basisschool) zijn welkom voor het H. Vormsel. Natuurlijk geldt ook hier: God is er altijd voor je. Jezus’ voorbeeld om te volgen en te delen is nog uiterst actueel. Daarover hebben we het. Natuurlijk gaat het ook over de Heilige Geest, de kracht van God, die je helpt in alles wat je meemaakt. De moeite waard dus om mee te doen, zeker als je op het punt staat om je vleugels uit te slaan naar het middelbare onderwijs of daar net bent begonnen.

Om een tipje van de sluier op te lichten:
* Zondag 8 oktober is er weer een musical, opgevoerd door de “Kisi Kids”
* Op 24 december gaan we gezamenlijk het kerstverhaal uitbeelden
* Een bezoek aan het kapucijnenklooster in Velp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant