Afbeelding

FOTOREPORTAGE: Zilveren Zeskamp op accommodatie EGS’20 is een groot succes

Grave 933 keer gelezen

Door Freddy Klooté

GRAVE - Johan Verhaaren en zijn groep organisatoren zijn van het type ‘problemen zijn er om te overwinnen’. Het zat niet mee bij de organisatie van de Zilveren uitgave van de Zeskamp in Grave. Een festijn dat destijds door Johans vader Wim Verhaaren weer op de rails was gezet. En een overwinning werd het. Voor de organisatie, voor de deelnemers aan de Zeskamp en voor de 1200 toeschouwers die het spektakel kwamen bekijken. (foto’s: Matt Gerrits)

Johan: “Het weer was ook geweldig dus het werd echt een dagje knallen. Wat een strijd en sportiviteit hebben we gezien. Wat hebben we allemaal genoten. De uitslagen doen er eigenlijk niet toe, maar ik ga ze toch geven. Mij nie belle won de sportiviteitsprijs, die werd uitgereikt door Jos Derksen. Voor mij de ‘sportiefste mins van heul de Graaf’. Be cool deed zijn naam alle eer aan op deze zonnige dag en won de Zeskamp vóór Linkeroog-rechterbroekzak en De Koekenbakkers.”

Johan is super-enthousiast: “Wims weduwe Frieda, mijn zus Kitty en ik hebben genoten. Het was weer mooi om te zien hoe fanatiek, sportief en vooral gezellig iedereen heeft gestreden. Het terras van EGS’20 vol met toeschouwers, de grote spellen die al op afstand van het sportpark te zien waren. Fantastisch. Natuurlijk wil ik vele medewerkers en sponsoren bedanken. Wat waren ze weer belangrijk om van dit sportieve gebeuren een feest te maken. Vrijwilligers, scheidsrechters, EHBO, brandweer en iedereen die betrokken is geweest bij de voorbereiding, de nazorg, DJ Vince, programmaboekjesmaker Frans Beijer en de onmisbare sponsoren. Tot volgend jaar”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant