Afbeelding

Padelbanen bij Thos feestelijk geopend

Grave 881 keer gelezen

GRAVE - Wethouder Willy Hendriks-van Haren verrichtte vrijdag 17 maart de feestelijke opening van de twee nieuwe padelbanen van TV Thos in Grave. Zij deed dat met behulp van het jongste én oudste actieve lid van de vereniging en onder toeziend oog van clubtrainer Coen Jonker. (foto: Matt Gerrits)

Ongeveer honderd gasten waren getuige van de officiële opening en konden onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten en in de tussentijd genieten van demonstratiewedstrijdjes van regionale toppers, onder wie Thos-lid Menno Uijen. Zaterdag was er een open dag voor alle belangstellenden. Ook zij konden kijken naar demo-wedstrijdjes. Ook was er volop gelegenheid het padellen zelf te proberen. Het weer werkte volop mee en er was sprake van veel enthousiasme onder de gasten. Zoveel zelfs dat velen zich direct inschreven als lid. “Het was een zeer geslaagde opening en de padelbanen zijn een echte toevoeging voor TV Thos”, laat clubvoorzitter Gerard Ophuis weten. 

TV Thos beschikt nu over acht kunstgras-tennisbanen en twee splinternieuwe padelbanen. Voor één lidmaatschap kun je zowel tennissen als padellen bij de Graafse club. Lid worden ? Kijk op www.thos-tennis.nl.

Uit de krant