Afbeelding

#WinkeleninGrave: Hartelijk welkom Lente! We hebben er gewoon zin in…

Grave 683 keer gelezen

#WINKELENINGRAVE - Deze tijd van het jaar benutten wij om eens een kijkje te nemen bij twee voorjaarswinkels bij uitstek: De Lavendel en Pimbike.nl. (foto’s: StadjeaandeMaas.nl)

Bij Bloemisterij De Lavendel praten wij met Ine Polman, die samen met manlief Jan de drijvende kracht is achter hun bloemen- en plantenzaak in de Klinkerstraat 2 in Grave. Het is nu een heerlijke lange aanlooptijd richting Pasen, dat dit jaar valt op 9 en 10 april. Kijk binnen in de zaak eens naar de kleurige ranonkels, anemonen en tulpen, waarmee je gezelligheid in huis brengt na de grijze winterperiode die gelukkig alweer achter ons ligt. Ook voor de aanpak van de tuin, het balkon en het terras is er een rijk aanbod van viooltjes, primula’s, blauwe druifjes en narcissen. De uitlopende bloembolletjes maken de bloemenpracht compleet.

Paasdecoraties
Naast het versgoed zijn er nu natuurlijk ook paasdecoraties verkrijgbaar en takken om zelf een paassfeer te creëren. Door rechtstreekse inkoop zijn de prijzen die De Lavendel hanteert ook dit jaar weer zoals je gewend bent: uiterst betaalbaar. Al buiten voor de winkel tref je een groot aanbod van kleurige planten aan en word je van harte uitgenodigd om binnen te lopen voor hulp en advies.

Pimbike
Wij krijgen door de oplopende temperatuur nu ook weer zin om met de fiets op pad te gaan. Grave is door zijn ligging aan mooie fietsroutes een belangrijke pleisterplaats voor de sportieve wielrijders uit de wijde omgeving. We kijken even binnen bij Pimbike.nl, de Graafste fietswinkel van Nederland!

Sinds december is pimbike.nl gevestigd in de Rogstraat in Grave. Pimbike.nl is als fietswinkel gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van e-bikes en normale fietsen. Zelfs kinderfietsen kunnen voor schappelijke bedragen worden onderhouden. Pimbike.nl is geautoriseerd Bosch E-bikedealer en daarnaast dealer van de fietsmerken Qwic en Moustache. Daarnaast is Pimbike.nl officieel intermediair voor ANWB-verzekeringen en leasefietsen. Voor alles wat met fietsen te maken heeft, kun je dus bij Pimbike.nl terecht.

Fietsstadje Grave
Eigenaar van Pimbike.nl is Pim Verbeeten. Pim was vroeger als vestigingsmanager werkzaam binnen de Toyota- en Volkswagenorganisatie. Omdat zijn ‘groen denken’ de overhand begon te krijgen, liet hij zich bij Bikeflex in Uden omscholen tot fiets- en e-biketechnicus. Een groot deel van de fietsverkoop van Pimbike.nl wordt online gegenereerd. Zo worden er fietsen van Deurne tot Groningen verkocht en wordt Grave daarmee nog meer als fietsstadje op de kaart gezet.

Naast deze actieve verkoop kun je bij Pimbike.nl ook terecht om jouw e-bike met Bosch- of Bafang-motor te laten uitlezen en kan Pim de nieuwste software op jouw fiets zetten. Hiermee kun je optimaal het voorjaar tegemoet fietsen. Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag aan de Rogstraat 34 in Grave!

Afbeelding

Uit de krant