Afbeelding

Drukkerij Kamoen nieuwe hoofdsponsor Badmintonclub Grave

Grave 1.175 keer gelezen

GRAVE - Badmintonclub Grave krijgt een nieuwe shirtsponsor. Drukkerij Kamoen uit Grave gaat de club voortaan steunen als hoofdsponsor. Het logo van Kamoen prijkt prominent op de nieuwe shirts, die gedragen worden tijdens competities en toernooien.

De bestuursleden van de badmintonclub zijn verheugd met de samenwerking. “Wij zijn trots op onze nieuwe sponsor en het vertrouwen dat ze in ons stellen. Het is fantastisch om een lokale onderneming te hebben die onze club steunt en we kijken ernaar uit om samen met Drukkerij Kamoen de toekomst van de club verder uit te bouwen”, zegt voorzitter Anita Bandell.
Ook Drukkerij Kamoen is blij met de samenwerking. “Als lokale onderneming is het belangrijk voor ons om te investeren in onze gemeenschap en we zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de sportieve prestaties van de badmintonclub. Wij wensen hen veel succes in de toekomst”, geeft mede-eigenaar Roelof Worst aan.

Iedere donderdagavond speelt de badmintonclub in sporthal Laco aan de Stoofweg in Grave. Van 18.30 tot 20 uur de jeugd en van 20 tot 22.30 uur de senioren. Interesse in badminton? Loop gerust een keer binnen om de informele gezellige sfeer te proeven en een shuttle mee te spelen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant