Afbeelding

Binnenstad van Grave ademt op en top kerstsfeer - ‘Kom gezellig kerstshoppen!’

Grave 665 keer gelezen

#WINKELENINGRAVE - Nog maar een weekje te gaan en dan vieren we het Kerstfeest. De afgelopen weken hebben veel ondernemers en bewoners in het centrum hun panden feestelijk aangekleed. Kerstgroen en lichtjes pronken inmiddels aan de historische gevels in de stad, kerstliedjes zijn te horen door de muziekboxjes, bloembakken zijn gevuld met fraaie winterbeplanting en kerstbomen zijn er volop. Dit alles om gezelligheid te creëren voor de bezoekers aan Grave. Veel dank aan alle ondernemers en bewoners die dit mogelijk hebben gemaakt. (foto’s: StadjeaandeMaas.nl)

De ondernemers in Grave tonen je graag hun veelzijdigheid aan producten, de origineelste cadeaus, het lekkerste eten en de leukste versiering. Heb je een mooi cadeau nodig voor je partner, familie of iemand uit je vriendenkring, dan kan je in Grave goed slagen. Voor een heerlijk geurtje loop je natuurlijk bij de DA-drogisterij binnen. Klik op de Markt verkoopt naast damesmode onder andere prachtige modische sieraden en bijouterieën. Atelier Ralph (foto) verkoopt stijlvolle sieraden en juwelen en past deze desgewenst aan in het eigen atelier.

De ultieme cadeautip
De beide Graafse bloemenzaken, Flory Flowers en De Lavendel, staan voor je klaar met boeketten, bloemstukken en unieke kerstversiering. De vele en gevarieerde woonwinkels hebben de juiste accessoires om je huis verder aan te kleden en op te fleuren. De ultieme cadeautip: dat zijn misschien wel de lekkere warme pantoffels verkrijgbaar bij Schoenmakerij Piep van Tuijn. Natuurlijk wil je er zelf ook op en top uitzien voor de Kerst, loop dan eens bij één van de modezaken binnen voor een nieuwe look.
Brabantse gastvrijheid
Grave staat al jaren bekend om zijn goede en gevarieerd lunch- borrel- en restaurantaanbod. Vanuit de omgeving weten steeds meer culinaire liefhebbers Grave te vinden. Denk aan zaken als Ovum, Colori, Don Kiesjot, De Poort van Cleve, Apollo, Mai-Li, Suchitra, Eten bij Tanja, De Maaspoort, Lunchroom Moeders, Brasserie De Gouden Leeuw en Het Herboren Aapje. Tot slot: Het Grote Broertje en Skål zijn de laatste twee nieuwe aanwinsten. Veertien bedrijven waar Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

De Graafsche Kadobon

Tot slot willen wij je graag wijzen op de enige echte Graafsche kadobon omdat die zo handig is als je iemand blij wilt verrassen. Die bon is te koop bij gemakswinkel Primera en online te bestellen op www.graafschekadobon.nl.
De Graafsche-kadobon is in te leveren bij alle Graafse ondernemers, dus dat is erg handig. Leuk om te geven, maar vooral ook leuk om te krijgen.

We wensen iedereen een fijne aanloop naar Kerst toe.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant