Afbeelding

Gezondheidscentrum Grave houdt 27 november open dag

Grave 1.236 keer gelezen

GRAVE - Gezondheidscentrum Grave, gelegen aan De Eek 1 op de rand van Grave en Velp, opent zondag 27 november haar deuren voor alle belangstellenden. Je kunt die dag van 12 tot 17 uur kennismaken met de diverse therapeuten. “Wij zijn een zeer enthousiast team met meerdere disciplines. Na de verbouwing van het pand en vernieuwing van het interieur laten we graag het eindresultaat zien.”

Sandra Roelvink is pedicure, ook voor reumatische en diabetische voetzorg. Ze laat graag zien wat ze voor u kan betekenen ook qua ortheses, speciaal- en basis-onderhoud van de voet.

Helene Schuhmacher is mondhygiënist, die tijdens de open dag het belang van gezond tandvlees kan uitleggen en uw tandvlees kan beoordelen met een PPS-score. U kunt deze dag terecht met al uw vragen over de mond.

Kristel van de Goor is osteopaat. Ze legt uit wat osteopathie is, hoe het werkt en met welke klachten u bij haar terecht kunt.

Giedre Timmers is diëtiste en gespecialiseerd in kinderdiëtetiek en interne geneeskunde: onder meer voedingsintoleranties- en allergieën, prikkelbare-darmsyndroom en chronische ziektes zoals diabetes, hart- en vaatproblemen en chronische longaandoeningen. Om af te vallen of aan te komen bent u bij haar ook op het goede adres. U bent welkom bij haar deze dag om uw persoonlijke fitscan te maken met behulp van een speciale weegschaal.

Dincka Kalcick is GGZ-psychologe. Ze is gespecialiseerd in traumabehandeling en onder andere EMDR met ruime ervaring als psycholoog.

Marieke Huisman is klassiek homeopaat. Ze geeft tijdens de open dag inzicht in de ontstaanswijze van ziekten en het belang van het aanzetten van het zelfgenezend vermogen. Ze legt uit hoe een behandeling eruit ziet.

Op de open dag staan een hapje en drankje klaar en is er een goodiebag om mee te nemen naar huis.

Gezondheidscentrum Grave biedt kunstenaars uit de regio de mogelijkheid om hun kunstwerken gedurende een bepaalde tijd in de hal en wachtruimte te exposeren. Leny van Kessel is de eerste die haar werken tentoonstelt. Haar fotoserie komt onder meer uit de collectie Keent op de kaart en is op de open dag te bezichtigen. Meer info: www.Lenyvankessel.nl.

Mocht u niet kunnen op deze dag maar specifieke vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van de therapeuten.
Bent u therapeut/zorgverlener en nog op zoek naar een fijne ruimte en leuke collega’s? Er zijn nog verschillende mogelijkheden om volledig of gedeeltelijk te huren. Voor meer info hierover neemt u contact op met Marieke Huisman.

Kijk voor meer info ook op www.gezondheidscentrum-grave.nl

.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant