Afbeelding

Weer overwinning voor Graafse BMX’er Nick Roelofs

Grave 390 keer gelezen

GRAVE/ASSEN - Afgelopen weekend won de Graafse BMX’er Nick Roelofs de 3Nationscup in Assen. Hij was de sterkste in een deelnemersveld met fietscrossers uit Duitsland, België en Nederland. Eerder dit jaar sleepte Roelofs ook al de Nederlandse en Europese BMX-titel in de wacht in de categorie 17-24 jaar en eindigde hij knap als tweede op het WK.

“Ik voelde me erg sterk dit weekend”, vertelt Nick. “Komend weekeinde rijd ik de nationale TC-wedstrijd in Zwanenburg en op 8 en 9 oktober doe ik mee aan een wedstrijd in Besançon, Frankrijk. Een wedstrijd met veel Franse rijders en veel concurrentie. Daar heb ik veel zin in.”

Crowdfunding
Nick Roelofs is momenteel druk bezig met het zoeken van sponsors ter ondersteuning van zijn veelbelovende carrière in de BMX-sport. Het grote doel van de Graafse fietscrosser is deelname aan de Olympische Spelen van 2024 of 2028.

Bedrijven die Nick financieel willen steunen bij het verwezenlijken van zijn sportieve ambities kunnen contact met opnemen via nick-roelofs@hotmail.com of 06-44134244.

Uit de krant

Uit de krant