Afbeelding

Bestuurswisseling bij Stichting Ambachtcentrum Grave

Grave 529 keer gelezen

GRAVE - Stichting Ambachtcentrum Grave zet positieve ontwikkelingen door en draagt met ingang van 1 augustus het stokje over aan een nieuw bestuur. Rob Bannink start per deze datum als voorzitter en Marcel de Lang als secretaris.

Suzanne Berends (voormalig voorzitter) en Helen Akkerman (voormalig secretaris) vormden sinds oktober 2020 het bestuur van Stichting Ambachtcentrum Grave. Zij hebben het Ambachtcentrum succesvol door de afgelopen uitdagende jaren geleid en hebben nieuwe initiatieven opgestart. Een van deze initiatieven is de samenwerking met Dichterbij in de kloostertuin die met ingang van 13 juli formeel van start is gegaan.

Suzanne vertelt dat het Ambachtcentrum zich de komende jaren verder zal blijven ontwikkelen en met de ingezette activiteiten nog meer de verbinding gaat realiseren tussen de doelstelling van de stichting en de omgeving waarin ze werken. Het Ambachtcentrum draagt hiermee in belangrijke mate bij aan de invulling van de rol van het Bronckhorstklooster in het kader van het beleidsplan ‘Stapvoets verblijven’ en aan het beschikbaar stellen van de kloostertuin voor mensen met een zorgbehoefte. Met het overdragen van de bestuursfuncties aan Rob en Marcel is het Ambachtcentrum verzekerd van een bestuur met een gedegen netwerk in de regio. Helen geeft aan dat zij en Suzaane het Ambachtcentrum een warm hart toedragen en zeker verbonden zullen blijven als vrijwilliger.

Het Ambachtcentrum zoekt een penningmeester met interesse en/of ervaring in het opstellen van een begroting en het bewaken van deze begroting. Verzocht wordt om, bij interesse, te solliciteren op deze functie via bestuur@ambachtcentrumgrave.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Bannink op 06-31994122.

Uit de krant

Uit de krant