Afbeelding

Koningsdag in Grave met veel vermaak en gezelligheid

Grave 3.551 keer gelezen

GRAVE - Tijdens Koningsdag, woensdag 27 april, kan en mag het Graafse oranjehart sinds lange tijd weer kloppen. De Stichting Kinderfolklore en Centrummanagement Grave hebben een feestelijk programma samengesteld met vermaak en gezelligheid voor jong en oud. 

De feestelijke dag begint al om 11.30 uur met een bonte kinderoptocht met versierde fietsen, steppen en wandelwagens. Verzamelen hiervoor vanaf 11.15 uur bij Catharinahof aan de zijde van de Koninginnedijk. Harmonie en Cloveniersgilde begeleiden de stoet door het stadje om te eindigen op het plein bij de St. Elisabethkerk. Daar worden enkele prijsjes verloot en krijgt elk kind een heerlijke traktatie. 

Naast de gezellige Oranje Kindermarkt vanaf 12.30 uur in het stadje, worden ook aanwonenden weer verzocht met hun eigen rommelmarktstand naar buiten te komen of hun stoep beschikbaar te stellen. Opgeven voor beide markten kan door een inschrijfformulier af te halen bij Pet’s Place aan de Rogstraat 18. De horeca zorgt voor zonnige terrassen en overal klinkt gezellige muziek. Kinderen die mee willen doen aan de opdracht- en speurtocht kunnen vanaf 12.30 uur een formulier afhalen bij de stand van Kinderfolklore in de Rogstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant