Afbeelding

Verlichting op jeu de boules-baan Gassel feestelijk in gebruik genomen

Gassel 600 keer gelezen

GASSEL - Op donderdag 5 oktober is de verlichting op de jeu de boules-baan van DIO (Door Inspanning Ontspanning) in Gassel met een feestelijk tintje in gebruik genomen. Jos van de Broek had de eer om het verbindingslint door te knippen. Daarna werd het glas geheven en een toost uitgebracht. (foto: Studio Indruk/Linda van Spijk)

“Onze dank gaat allereerst uit naar Jochem Jacobs en Jos van den Broek, die na een lang traject dit resultaat hebben bereikt. Hier is veel overleg aan voorafgegaan”, zegt Andrea van Laarhoven namens DIO. “Ook hebben zij geijverd voor een geldelijke bijdrage van Rabobank Land van Cuijk en

Maasduinen en de gemeente. Na de goedkeuring van de gemeente hebben leden hand- en spandiensten verricht voor de aansluitingen van de lampen. Ook hebben zij de banen van een nieuwe grindlaag voorzien.”

Jeu de boulesvereniging DIO speelt op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur en op donderdagavond vanaf 19 uur. Interesse? Neem dan eens een kijkje op deze dagen. De banen zijn op de andere dagen voor iedereen beschikbaar. Voor de avonden kan de sleutel van de elektriciteitskast, na telefonische afspraak, afgehaald worden bij Andrea van Laarhoven, Schoolstraat 15 in Gassel, 06-12046442.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant