Afbeelding
Casper Rila - www.casperrila.com

The Kik hertaalt 9 juni Eurovisie-klassiekers op originele wijze in Markant

Cultuur 712 keer gelezen

UDEN – In The Kik hertaalt Eurovisie neemt The Kik het publiek mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Stuk voor stuk eigenhandig bewerkt en vol vuur vertolkt door Dave von Raven. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan. Op 9 juni kan eenieder genieten van de muzikale theatervoorstelling in Markant Uden.

Al jaren steekt voorman Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Allemaal op originele wijze hertaald. Een muzikale theatervoorstelling gevuld met gein en ongein. 

Op z’n Kiks
Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze klassiekers van het Eurovisie Songfestival rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer, dus komen ze nu met een avondvullende, adembenemende theatervoorstelling.

The Kik hertaalt Eurovisie is op donderdag 9 juni om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 27 euro (exclusief 1,95 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413-256110 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant