Afbeelding

Column Jan Wouda - Queen of the Night: Whitney Houston’s Greatest Hits

Column 695 keer gelezen

Whitney Houston: een grote artiest met een tijdloos nalatenschap. Op donderdag 2 mei worden haar songs vertolkt door Tjindjara Metschendorp, die er haar eigen interpretatie aan geeft. Tegelijkertijd houdt ze Houston’s onmiskenbare stijl fier overeind. Een aanrader, als je het mij vraagt!

Eerbetoon aan talent
I Wanna Dance with Somebody, How Will I Know, I Will Always Love You en Greatest Love of All: hits als deze komen allemaal voorbij. Tjindjara weet het publiek telkens te raken met haar stem én haar respectvolle blik op Whitney Houston’s tijdloze nalatenschap.

Hoge pieken diepe dalen
Ondanks haar professionele succes, worstelde Whitney Houston met persoonlijke problemen. Ze had een tumultueuze relatie met haar echtgenoot Bobby Brown en kampte met verslavingen. Haar stem werd minder krachtig met een minder indrukwekkend timbre als gevolg. Ook grote juridische kwesties en financiële perikelen zijn haar niet gespaard gebleven. Vanuit deze achtergrond geeft ‘Queen of the Night’ een diepere betekenis aan de songs en het leven van deze legendarische zangeres die wereldwijd muziekliefhebbers en -makers inspireerde.

Meer dan muziek
Naast de vocale prestaties van Tjindjara is er in de voorstelling behalve dynamische muzikaliteit ook visueel spektakel. Verwacht state-of-the-art lichteffecten die het publiek betoveren en meenemen in de wereld van Whitney Houston. De sfeer is toegankelijk, energiek en meeslepend, waarbij stilzitten niet hoeft en meezingen en meedansen mag!

Deze voorstelling zie je op donderdag 2 mei om 20.15 uur in Markant Theater Maashorst. Natuurlijk hebben we dit theaterseizoen nog véél meer te bieden. Bekijk onze website voor het programma en de tickets: markantmaashorst.nl. Of bel naar 0413-256110.

Jan Wouda, directeur Markant Theater Maashorst

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant