Afbeelding

Bezoek ons theater dit weekend voor een tientje! - Column Jan Wouda

Column 1.184 keer gelezen

“Iedereen de kans bieden om kennis te maken met het theater. Met verrassende voorstellingen én belevingen. Dat is het doel van het Nationaal Theaterweekend. Onze slogan dit jaar speelt in op financiële ontwikkelingen. ‘Theater voor een tientje, da’s goedkoper dan de verwarming aan’.

Dit weekend staan er verschillende shows op ons theaterprogramma. Shows die je voor slechts ‘een tientje’ exclusief ticketkosten kunt bezoeken. Het programma is geschikt voor jong en oud. Zo is er voor kinderen op zondagmiddag 29 januari KidsPop, een popfestival met Monique Smit. Tijdens deze voorstelling kunnen kinderen en hun (groot)ouders lekker meezingen en -dansen. Daarnaast staat op zaterdagmiddag de toneelvoorstelling ‘De Winter Gruffalo’ op het programma, naar het bekende kinderboek van Roald Dahl. Met na afloop, geheel in het winterthema, voor wie wil een sneeuwballengevecht in de zaal.

Ook volwassenen kunnen tijdens het Nationaal Theaterweekend hun hart ophalen. Bijvoorbeeld bij Cabarestafette, een voorstelling met drie jonge en talentvolle cabaretiers op zaterdagavond 28 januari. Grote kans dat je minimaal een van de drie optredens leuk vindt. Verder kun je luisteren naar de muziek van The Naked Truth, een Golden Earring-tributeband. Of naar de tunes van Ocobar, een Eric Clapton-tributeband. Verwacht hierbij een intiem concert van een waar gitaarvirtuoos.

Kortom: er is voor ieder wat wils! Ook buiten het Nationaal Theaterweekend om staan er mooie belevenissen op het programma. Deze vind je op onze website én in het magazine dat je gratis kunt meenemen in ons theater. Kom eens kijken, luisteren en meemaken. Je bent van harte welkom!

Het Nationaal Theaterweekend vindt plaats van vrijdag 27 tot en met zondag 29 januari. Tickets kosten € 10,- (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl telefonisch via 0413 - 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Jan Wouda
Directeur  Markant Theater Maashorst

Uit de krant