Afbeelding

Opfriscursus verkeersregels bij Volksuniversiteit Oss

Algemeen 458 keer gelezen

OSS - Is jouw verkeerskennis nog actueel? Onze verkeersregels hebben door de jaren heen kleine veranderingen doorgemaakt. Daarom biedt Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland in samenwerking met Verkeersschool Van Iersel en Volksuniversiteit Oss een opfriscursus aan op woensdag 17 april om 19.30 uur. Inschrijven is mogelijk via www.volksuniversiteitoss.nl.

Door de verkeersveranderingen in de voorbijgaande jaren is het de vraag of je nog wel veilig en verantwoord kunt deelnemen aan het verkeer. Om jou op de hoogte te brengen van nieuwe maar ook bestaande regels die je niet meer helemaal scherp hebt, wordt er bij Volksuniversiteit Oss opnieuw een opfriscursus gegeven door een gediplomeerde instructeur van Verkeersschool Van Iersel. Alle onderwerpen zoals rotondes, snelweg, voorsorteervakken, taal van de weg en verlichting komen aan bod. Uiteraard worden ook alle vragen van de cursisten beantwoord.

Inschrijven via website
De workshop staat gepland op woensdag 17 april van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten van de workshop bedragen 10 euro. Tevens ontvangen de deelnemers een cursusboekje met alle benodigde informatie. Inschrijven en meer informatie is te vinden op www.volksuniversiteitoss.nl of bel met 0412-638060.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant