Afbeelding

Informatieavond woonproject Kanderhof Sint Hubert

Algemeen 526 keer gelezen

SINT HUBERT - CPO Kanderhof is een woonproject in Sint Hubert, waar mensen hun eigen huis en tuin hebben, maar waar ze elkaar soms ook even kunnen helpen en waar ze elkaar voor de gezelligheid kunnen ontmoeten. Het project is duurzaam, met levensloopbestendige huizen, maar het zou ook ruimte kunnen bieden aan starters- en gezinswoningen.

Kanderhof is een CPO-vereniging; dat betekent dat we als toekomstige bewoners samen ons eigen nieuwbouwproject ontwikkelen. Zo besparen we op de kosten van een projectontwikkelaar en hebben we meer zeggenschap over ons woongenot.

Het woonproject komt op een locatie die op de informatieavond van 5 maart bekendgemaakt wordt. Je wordt dan geïnformeerd over onder andere het plan, de projectbegeleider, de vereniging en het lidmaatschap.

Alle belangstellenden, jong en oud, zijn van harte welkom op dinsdag 5 maart om 19.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn, Weth. Lemmenstraat 13 te Sint Hubert. De zaal is 19.15 uur open. Aanmelden is fijn in verband met de organisatie. Kijk voor meer informatie op kanderhof.nl of neem gerust contact op met Wim Verbruggen (06-22114049) of Trudy van den Broek (06–44301410). Je kunt ook mailen naar welkom@kanderhof.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant