Afbeelding

Vierde editie Pontjesdagen: 160 kilometer Maasoever bomvol activiteiten

Algemeen 1.030 keer gelezen

REGIO - Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei vindt de vierde editie plaats van de Pontjesdagen. De Maasoevers tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch-linie bieden - met tal van bijzondere locaties, speciale activiteiten, dorpen, steden, fietsroutes en niet te vergeten 20 veerpontjes - genoeg vertier voor drie dagen weg in eigen land.

Zigzaggend over de meanderende Maas is het evenement ontstaan vanuit samenwerkende gemeenten en vormgegeven door Stichting Maasmeanders, een netwerkorganisatie die zich inzet voor verbinding van recreatieve bedrijven en activiteiten. Na twee edities is de samenwerking verder uitgebouwd en zorgt Stichting Bureau Toerisme voor de coördinatie van de marketing en communicatie. “We werken hierbij nauw samen met de lokale en regionale promotie-organisaties vanuit alle deelnemende bestemmingen, zodat we met elkaar meer mensen bereiken en enthousiasmeren om eropuit te gaan”, vertelt Caroline Scholtens namens Bureau Toerisme. 

Het evenement wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeenten Altena, Heusden, Land van Cuijk, Maasdriel, Oss, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel en waterschap Aa en Maas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant