Afbeelding

Aanslagbiljet voor gemeentelijke- en waterschapsbelastingen in februari

Algemeen 622 keer gelezen

REGIO - In februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke- en/of waterschapsbelastingen. Per post in uw brievenbus of digitaal in uw berichtenbox als u zich heeft aangemeld voor MijnOverheid. U ontvangt deze aanslag in opdracht van uw gemeente van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). 

Wat staat er op het aanslagbiljet? 
BSOB zet zoveel mogelijk belastingen van de gemeente op één aanslagbiljet. Zo weet u direct hoeveel belasting u voor het hele jaar moet betalen. Op de aanslag ziet u de bedragen voor de verschillende belastingsoorten zoals bijvoorbeeld de afvalstoffenheffing, onroerendezaakbelasting en watersysteemheffing. Voor sommige belastingen is een WOZ-waarde nodig. Deze bepaalt BSOB ook.

Vragen over uw WOZ-waarde? 
Bel met een van de taxateurs van BSOB via 088-551 0000. Zij luisteren graag naar u. De taxateur geeft antwoord op al uw vragen over de WOZ en geeft u graag meer uitleg over bijvoorbeeld het taxatieverslag. Deze vindt u op de Digitale Balie van BSOB: www.bs-ob.nl/digitale-balieHierin leest u hoe de WOZ-waarde van uw woning of pand is berekend. Klopt er iets niet of is de WOZ-waarde onjuist? Dan past BSOB dit direct en gratis aan.

Bent u het niet eens met uw aanslag? 
Bijvoorbeeld met de WOZ-waarde of als een van de aanslagregels niet klopt? Maak dan kosteloos en eenvoudig bezwaar. Scan uw unieke QR-code op uw aanslagbiljet. De QR-code is gekoppeld aan uw gegevens, zodat bezwaar maken binnen enkele minuten geregeld is. Het is ook mogelijk om bezwaar te maken via de Digitale Balie van BSOB: www.bs-ob.nl/digitale-balie of per post. 

Heeft u vragen over uw belastingaanslag of wilt u meer informatie?
Bel BSOB via 088-551 0000 of kijk op www.bs-ob.nl. BSOB is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 16:00 uur. U kunt ook zelf veel regelen via de Digitale Balie. Daar logt u in met DigiD.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant