Afbeelding

Alzheimer Café Oss op maandag 11 maart; ‘De kracht van muziek’

Algemeen 548 keer gelezen

OSS - Op maandag 11 maart is er in ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss weer een Alzheimercafé. Dit keer met als thema ‘De kracht van muziek’, onder leiding van Kenny van Diemen, muziektherapeut.

Muziek is overal. Van slaapliedjes toen we nog klein waren, op school zingen in de klas, radio luisteren, muziek in de winkel of in reclames en in films. Een leven zonder muziek is niet voor te stellen. Muziek heeft de bijzondere kracht om ons humeur te beïnvloeden; het brengt ons tot lachen en tot tranen, het geeft energie en het helpt ontspannen. Maar hoe kun je die kracht van muziek doelbewust inzetten? Op deze avond krijg je uitleg hoe muziek zo’n sterke invloed op ons kan hebben en nog veel belangrijker, krijg je praktische tips die je direct kan inzetten om de kracht van muziek voor je te laten werken. Het Alzheimer Koor en popkoor Pop-eye Oss (foto) onder leiding van Peter Ruijs verzorgen deze avond optredens. 

De zaal is open vanaf 19 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21 uur. Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant