Afbeelding
Hilde

Unieke presentjes op de Sinterklaas- en kerstcadeautjesmarkt

Algemeen 431 keer gelezen

HAREN - Tweedehands en zelfgemaakte sinterklaas- en kerstcadeautjes zijn dit jaar een trend. Daar speelt Warenhuis Strant in Haren komend weekend op in met de Sinterklaas- en Kerstcadeautjesmarkt.

Het hele jaar door verkoopt Warenhuis Strant pre-loved lifestyle- en interieurproducten. Op 25 en 26 november pakt de winkel uit met nog eens 25 extra kramen waarin ook handwerkers en kleine regionale ondernemers hun producten verkopen. 

“Wat is er leuker dan een cadeautje dat echt uniek is, omdat het handgemaakt is of omdat het vintage of brocante is?” Hilde Talstra van Warenhuis Strant is druk met de voorbereidingen. “Het is het tweede jaar dat we deze markt organiseren en vorig jaar was er al veel interesse. We kleden het daarom nu nog meer aan, met lekker eten bijvoorbeeld. Alles voor een gezellige dag.”

De bezoeker kan op de markt ook een eigen cadeaupakket samenstellen met streekproducten en een extraatje zoals handgemaakte kaarsen of mooie vintage glazen.

Op 9 en 10 december volgt in Warenhuis Strant de Christmas Fair in vintage- en brocantesfeer. Dan staan behalve vintage, brocante en design, ook kunst en ambacht centraal. De Christmas Fair is onderdeel van een kerstroute, waarbij je naast Strant ook ’t Megense Winkeltje en het kerkje in Dieden in kerstsfeer kunt bezoeken.

Meer informatie vind je op www.warenhuisstrant.nl. Openingstijden markt 25 & 26 november en 9 & 10 december: 10-17 uur. Warenhuis Strant is gevestigd aan de Lietingstraat 62 in Haren, 06-43518975, info@warenhuisstrant.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant