Afbeelding

Kom meer te weten over bitcoin en cryptocurrency bij Volksuniversiteit Oss

Algemeen 327 keer gelezen

OSS – Wisselende berichtgevingen, goed bedoelde adviezen, wel of niet beleggen in cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum of een van de ruim 30.000 andere cryptomunten. Cryptocurrency, een onderwerp waar veel over gesproken wordt en waar veel over te lezen is. Maar hoe zit en hoe werkt het nu eigenlijk in de wereld van het digitale geld? 

In twee avonden neemt Bram Ceelen (foto), oprichter en financieel directeur van Anycoin Direct, je mee in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency. Hij geeft een uiteenzetting over hoe het is ontstaan, hoe werkt het, wat is nu het verschil tussen de talloze cryptocurrency? Welke uitdagingen heeft de sector overwonnen? En waar moet je nu op letten als je zelf wil beginnen met het leren van en investeren in cryptocurrency? Een zeer informatief en leerzaam verhaal van een ervaren deskundige, waarbij je, ook als je al enige kennis hebt, tot nieuwe inzichten komt.

Anycoin Direct
De organisatie Anycoin Direct is een van de oudste crypto brokers van Nederland. Een betrouwbaar online platform met inmiddels 34 verschillende coins, welke cryptocurrency toegankelijk maakt voor iedereen. Met meer dan 500.000+ gebruikers zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit het Europese cryptolandschap. Het kopen van crypto hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Daarom hebben zij een platform ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Dankzij het stapsgewijze proces kun je eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen, bewaren en handelen voor een lage prijs.

Inschrijven via website
De cursus bestaat uit 2 lessen van 2 uur op maandag 4 en 11 december van 19.30 tot 21.30 uur in Oss. De kosten bedragen 69 euro. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant