Afbeelding
Bianca van den Broek

Maak uw vlonder, oprit of terras weer veilig en schoon; het is tijd voor De Borstelman Brabant

Algemeen 864 keer gelezen

Algen, mos of andere aanslag: zeker wanneer het vochtig is, maakt de ‘groene aanslag’ een opmars, voor velen een doorn in het oog. En wat te denken van (on)veiligheid: jaarlijks belanden duizenden mensen in het ziekenhuis vanwege een val door uitglijden. En dat terwijl het gemakkelijk te voorkomen is. De Borstelman Brabant (Veghel) behandelt uw oprit, terras, houten vlonder of andere ondergrond. Milieuvriendelijk, snel en uitermate doeltreffend. Zeker met de nieuwe, uitermate doeltreffende stoommachine!

Nick van der Horst is eigenaar van De Borstelman Brabant. Hij vertelt over de gepatenteerde, milieuvriendelijke reinigingstechniek. “Het is eigenlijk eenvoudig: we laten de borstels het werk doen. Het enige dat we toevoegen, is water. We gebruiken dus geen chemicaliën. We reinigen heel effectief, terwijl de beplanting rondom een oprit of tuinpad gegarandeerd geen schade oploopt.”

Verbluffend resultaat
Vaak zien klanten een hogedrukreiniger als alternatief voor het verwijderen van aanslag. Maar dat is een misvatting, stelt Nick: “We raden het gebruik van een hogedrukreiniger juist sterk af. Daarmee beschadig je namelijk je tegels of hout. Met onze methode komen die daarentegen juist als nieuw tevoorschijn. Ook ondergronden die al jaren niet zijn onderhouden maken we onkruidvrij en weer fris van kleur en structuur. Zo sla je twee vliegen in één klap.” Nick ontvangt uitsluitend positieve reacties. “Niet gek ook”, stelt hij. “Want het resultaat is gewoonweg verbluffend.”

Nieuwe stoommachine
Sinds kort beschikt Nick over een nieuwe stoommachine, waarmee hij uitstekende resultaten behaalt. “Een schitterend apparaat met een gigantische capaciteit. Hiermee werken we nog efficiënter en kunnen we gemakkelijk grotere oppervlaktes aan. De stoommachine werkt met powerstoom van 150 graden Celcius. Door die hoge temperatuur zijn na de behandeling alle mossen verdwenen, ook tussen richels en tegels. Zelfs het hardnekkige korstmos heeft geen schijn van kans.”

De Borstelman Brabant werkt voor particulieren, bedrijven, gemeentes en VVE’s. Ook klaar met uitglijders? Of gewoon behoefte aan een frisse, veilige ondergrond zonder aanslag? Neem dan contact op met De Borstelman Brabant!

De Borstelman Brabant
Nick van der Horst
06 33 96 12 08
nick@deborstelmanbrabant.nl
www.deborstelmanbrabant.nl 

Uit de krant