Afbeelding
Casper Rila

Vlijmscherp en prikkelend: Maarten van Rossem komt naar Markant

Algemeen 790 keer gelezen

UDEN - Maarten van Rossem staat woensdag 15 februari op de planken in Markant Theater Maashorst. Tijdens zijn show Theaterlezing neemt het jurylid van De Slimste Mens bezoekers mee in zijn interessante kijk op tal van onderwerpen.

Lachen en leren gaan hand in hand tijdens de voorstelling van Van Rossem. De bekende historicus analyseert, of beter gezegd ‘hij fileert’, maatschappelijke en politieke kwesties. Zowel historisch als actueel. Dit doet hij met onderkoelde humor en een schat aan feitenkennis. Hij is onder meer bekend als vast jurylid van De Slimste Mens, van het tv-programma ‘Hier zijn de Van Rossems én als auteur van onder andere Wat is geluk? Daarnaast heeft hij zijn eigen magazine genaamd Maarten! en verschijnt hij regelmatig op televisie bij talkshows.  

Nu maakt Van Rossem zich klaar voor het theater. “Ik kan hierbij alle kanten op gaan”, deelt hij. “Dat maakt mijn lezing voor zowel mezelf als het publiek hilarisch en boeiend. Theaterbezoekers kunnen zich opmaken voor een leerzame en lachwekkende avond!” Hij is woensdag 15 februari om 20.15 uur te zien bij Markant Theater Maashorst. Tickets à 29 euro (exclusief 1,95 euro ticketkosten) zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413-256110 en aan de balie van het Informatiepunt in het theater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant