Afbeelding

Loop ook mee met de lichtjesoptocht van BCV De Geitenbok

Algemeen 719 keer gelezen

BOXMEER - Licht aan het einde van de tunnel, want de Boksmèr Praolt en Straolt van BCV De Geitenbok gaat na twee jaar afwezigheid door corona weer plaatsvinden op zaterdag 18 februari. “Helaas is het de afgelopen 2 jaar veel te stil en te donker gebleven in de Boxmeerse straten”, aldus de commissie Lichtjesoptocht van de carnavalsvereniging.

De carnavalsvereniging wil dat iedereen die ‘in slaap is gesust’ weer wakker wordt geschud om mee te doen met de verlichte carnavalsstoet, of het spektakel door de donkere Boxmeerse straten te komen bewonderen. “Wij zijn bij elkaar geweest en vol enthousiasme begonnen met de organisatie van editie 2023. Wij hopen van harte dat jullie en hopelijk ook veel nieuwe deelnemers weer met prachtige creaties gaan shinen in onze lichtjesoptocht.” 

De lichtjesoptocht
De optocht is één van de grootste carnavalsevenementen in de regio en gaat om 19.00 uur van start bij Café ’t Vertrek aan de Stationsweg in Boxmeer en voert via de Spoorstraat en de Steenstraat naar de rotonde bij de Julie Postelsingel. Deelnemers maken weer kans op mooie prijzen. Daarnaa breekt het feest los waarbij ook de prijzenpot geleegd wordt. De prijsuitreiking voor de wagens vindt plaats in de verwarmde feesttent van Riche en La Bamba. De uitreiking voor de loopgroepen vindt plaats in de foyer van Riche.

Meer informatie
Mocht je mee willen lopen dan kun je je nog tot 29 januari inschrijven via www.DeGeitenBok.nl/Lichtjesoptocht. Voor meer informatie kun je de info-avond bezoeken op 12 januari om 20.00 uur in café ’t Centrum in Boxmeer of kijken op de Facebookpagina www.Facebook.com/OptochtBoxmeer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant