Afbeelding

Vijfde editie van Oventje bij Kaarslicht op 15 december

Zeeland 1.313 keer gelezen

OVENTJE - In navolging van het grote succes in 2016, 2017, 2018 en 2019 vindt na een gedwongen coronapauze dit jaar weer het evenement ‘Oventje bij Kaarslicht’ plaats. Donderdag 15 december is buurtschap ‘t Oventje weer feeëriek verlicht met lampjes, kaarsjes en vuurkorven en beelden tientallen inwoners het kerstverhaal uit. Het evenement begint 15 december om 18 uur en duurt tot 21 uur. De toegang is gratis.

Wat begonnen is in 2016 in samenwerking met de toenmalige basisschool is uitgegroeid tot een gezellig en sfeervol evenement dat wordt georganiseerd door een groepje enthousiaste vrijwilligers. De kerstmarkt op ‘t Voor- Oventje met lichtjes en vuurkorven is voor iedereen die ook van kerstgezelligheid houdt.

Oventje bij kaarslicht pakt dit jaar groots uit met veel verschillende kramen met koopwaar, op meerdere plekken is er live muziek, onder andere van ‘t Kwartjesvolk. Er is een levende kerststal verzorgd door de Rode Draad-groep. Er staan verschillende foodtrucks. Je kunt luisteren naar kerstverhalen in samenwerking met de Bibliotheek en je kunt lichtjes aantrappen voor het goede doel. Kerstbomen, de kerstman en nog veel meer. Ga dus kijken en sfeerproeven bij Oventje bij Kaarslicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant