Afbeelding
HighwayStarz

Infopunt bieb biedt hulp bij aanvraag energietoeslag

Algemeen 301 keer gelezen

SCHAIJK/ZEELAND - Er zijn tegenwoordig steeds meer zaken van de overheid die digitaal geregeld moeten worden. Het is dan fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Dat is de insteek van het Informatiepunt Digitale Overheid bij de bibliotheek. Zo zijn er de laatste tijd veel mensen geholpen bij de aanvraag van de eenmalige energietoeslag.  

Mogelijk heb je recht op de eenmalige energietoeslag. De voorwaarden hiervan zijn te vinden op de website van de gemeente Maashorst. De aanvraag dient digitaal te gebeuren. Daarvoor moet je inloggen met DigiD. De vrijwilligers van het Informatiepunt Digitale Overheid ondersteunen je graag als je hierbij hulp nodig hebt.

Het infopunt bij Bibliotheek Schaijk is elke maandag open van 14 tot 17 uur. In de Zeelandse bieb kun je elke vrijdag terecht van 14 tot 17 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te maken van deze dienst. Wil je hulp bij het aanvragen van de eenmalige energietoeslag? Dan is het fijn als je van tevoren een afspraak inplant, zodat er iemand beschikbaar is om je te helpen. Wacht niet te lang, want aanvragen kan tot uiterlijk 1 november.

Uit de krant

Uit de krant