« Terug naar overzicht
Praktijk Zyn
Mgr. Borretstraat 43
5375 AB Reek Reek
www.praktijkzyn.nl

|06-23028341
|info@praktijkzyn.nl

Praktijk Zyn

Ik ben Adriëtte van den Bergh, in 2000 afgestudeerd aan de HSAO en al ruim vijftien jaar met veel plezier werkzaam als (school)maatschappelijk werker en jeugdzorgwerker. Naast mijn werk, heb ik ook nog een studie pedagogiek gevolgd. Als zorgprofessional volg ik vanzelfsprekend jaarlijks ook bij- en nascholingen. Net als jij wil ik me ook blijven ontwikkelen!

Visie
Mijn visie is daarbij, dat we vanuit oplossingen moeten denken en niet vanuit problemen. Ik hanteer hierbij een persoonsgerichte benadering en ben dus vooral op zoek naar de kwaliteiten van een persoon.

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn eigen kwaliteiten kan inzetten, om op die manier van een probleem een uitdaging te maken en van een barrière een les. Wellicht heeft een gebeurtenis in het bijzonder, of het leven in het algemeen, jouw blik op je kwaliteiten vertroebeld. Wellicht ben je onzeker geworden over wat je kunt, wie je bent of wilt zijn.

Missie
Mijn missie is dan ook, om samen met jou op zoek te gaan naar wat jou uniek maakt. Je zult namelijk ervaren, dat jij de oplossing al in je draagt. Praktijk Zyn helpt jou om die oplossing naar boven te halen.
Je bepaalt hierbij zelf je koers. Praktijk Zyn is er voor jou!