« Terug naar overzicht
Happy Swim
Pastoor van Winkelstraat 55B
5374 BH Schaijk
Nederland
Angela Eikhout
www.happyswim.eu

|0413-397000
|angela@happyswim.eu
|https://www.facebook.com/happyswimzwemschool/

Happy Swim

Wat zoekt u in de zwemles voor uw kind?

Bij Happy Swim staat plezier en vertrouwdheid voor op:-) Uw kind kan bij ons al op zeer vroege leeftijd zwem veilig worden. We hebben veel kinderen van 2 en 3 jaar die al mooi op hun rug en buik zichzelf goed kunnen redden. Onze leswijze is persoonlijk; dat houdt bij Happy Swim in dat we de ouders vaak van naam kennen, weten wie uw kind is en waar en bij wie hij/zij zwemt.
Al onze instructeurs zijn persoonlijk bereikbaar voor vragen en of opmerkingen. U zit als u dat fijn vindt aan het bad en we hebben veel plezier tijdens de les, waarbij uw kind soms even een knuffel kan halen of de duim omhoog ziet als het iets gedaan heeft.
We bieden baby, dreumes/peuter zwemmen & ABC lessen. Om uw kind alle aandacht te geven zijn de groepen klein; maximaal 6 kinderen per instructeur. Onze instructeurs zijn enthousiast, ervaren en gaan creatief om met uitdagingen als angst, durf halzen, moeite met onderdelen en weten van elke les een feestje te maken!

De lessen duren 60 minuten en worden in meerdere zwembaden gegeven. Na de lessen kunt u de vorderingen via zijn/haar persoonlijke eigen pagina in de Happy Swim App volgen. Leuk ook om met uw kind samen te doen!

We zijn erg gericht op het kind als individu en zullen tijdens de les ook elk kind op die manier stimuleren, waar we rekening houden met het kunnen van elk kind. Ons begin principe is veiligheid en zelfredzaamheid. Dat is dan ook het eerste waaraan gewerkt wordt. We willen u als ouder zoveel mogelijk betrekken bij de zwemlessen, daarom kunt u veelal kijken tijdens de zwemles en/of hebben wij kijk- en mee doen lessen, waarin we alles uitleggen over de vorderingen van uw kind.