« Terug naar overzicht
DeniseZorg KinderZorg Bijzonder
Kerkstraat 11a
5411 CJ Zeeland
www.kinderzorg-bijzonder.nl

|0486-224040
|contact@kinderzorg-bijzonder.nl
|www.facebook.com/KinderZorgBijzonder

KinderZorg Bijzonder kan een uitkomst bieden voor uzelf en uw gezin; even op adem komen door de zorg te delen. Zorg voor het hele gezin, gericht op het kind. Dat is ons motto en daar staan wij voor.

DeniseZorg KinderZorg Bijzonder

Onze visie is een samenleving waarin de ouders zelf de zorg voor hun kind(eren) aankunnen en plezier kunnen beleven aan elkaar. Wij vinden dat een kind thuis bij de ouders altijd het beste af is, hoe goed de zorg ergens anders ook is. Wij weten dat ouders het meeste en het beste weten wat hun kind nodig heeft. Daarom vinden wij het belangrijk om goed naar ouders te luisteren en dat ouders kunnen kiezen aan wie zij hun kind toevertrouwen om zelf op adem te komen en vervolgens de zorg voor het gehele gezin weer te kunnen dragen. Er dient een klik te zijn en het gevoel dient goed te zijn voor daar waar de ouders het kind even laten verblijven of dat nu op het dagverblijf is, in het logeerhuis of wanneer de zorg thuis gegeven wordt.

Onze missie is dan ook om ouders en/of verzorgers van een zorgintensief gezin te ontlasten zodat zij even vrij zijn van zorgen en andere activiteiten kunnen ondernemen en/of even op adem kunnen komen. Dit doen wij door u kind een fijne tijd te geven, uit te dagen daar waar kan en u te ondersteunen in de zorg aan uw kind.