Sorteer

Evenement - Concert Shane McGowan & David Munnelly in Kunstkerkje Velp

Adres
Locatie Kunst in het Kerkje
Straat Pastoor Loefsweg 1
Postcode 5363 VE
Plaats Velp
Land Nederland
Evenement informatie
Entree € 16,00
Voorverkoop www.kunstinhetk
Datum 27-1-2019 14:30 - 17:00

Op zondag 27 januari start stichting Kunst in het Kerkje het jaar 2019 met een prachtig nieuw programma vol exposities en concerten in het Kunstkerkje in Velp bij Grave.
Het programma begint met een concert Ierse folk van het duo Shane McGowan en David Munnelly. Na een korte rustperiode deze winter in verband met renovatiewerkzaamheden aan het zeer oude en sfeervolle kerkje, is er dit jaar weer bijna ieder weekend wat te doen.
Kaarten voor het concert van zondag 27 januari à € 16,00 kunt u reserveren tot zaterdag 26 januari 23.59 uur via de site www.kunstinhetkerkje.nl.

Gitarist Shane McGowan (nee, niet die van The Pogues) en accordeonspeler David Munnelly brengen een mix van traditionele Ierse muziek, opgefrist met nieuwe composities. Een origineel live fenomeen, met hier en daar een knipoog naar hedendaagse muziek, waarbij je op het puntje van je stoel zit. Een programma met jigs en reels, maar er zijn ook invloeden van Django Reinhardt, een musettewals of een klassiek deuntje en zelfs tangoriffjes te horen. Dit duo weet je te betoveren.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties