Afbeelding

Albert Heijn Schaijk op één na beste winkel van Nederland (update)

Nieuws 7 keer gelezen

SCHAIJK – Met een prachtige tweede plaats in de winkelwedstrijd 2010 mogen de medewerkers van Albert Heijn Schaijk zich op de borst kloppen. Alleen het AH-filiaal in het Zuid-Limburgse Grevenbicht scoorde hoger en mag zich het hele jaar de beste Albert Heijn van Nederland noemen.

\n

Hoewel de winkel de wedstrijd natuurlijk graag had gewonnen, is ook de tweede plaats een fraai resultaat voor Albert Heijn Schaijk, dat gedurende het hele jaar 2010 beoordeeld werd door de eigen klanten. Via de website werden punten gegeven aan de winkel en dit resulteerde voor AH Schaijk in een score van 9,2. Daarmee plaatste Albert Heijn Schaijk zich samen met zeven andere AH-winkels voor de finale. In totaal zijn er liefst 856 Albert Heijn-vestigingen in ons land.

\n

In de week voor kerst kwam de Albert Heijn-directie op bezoek in Schaijk om de winkel te beoordelen. Uiteindelijk resulteerde dit dus in een eervolle tweede plaats in de nationale AH-winkelwedstrijd.
Ondernemer Huub Christiaens en bedrijfsleider Frank van Rijswijk zijn zeer verheugd over het resultaat. “Een Albert Heijn in een dorp met een voor AH-begrippen klein oppervlak die toch maar mooi al die grote Albert Heijn’s de baas is, dat is toch prachtig!”, zegt een opgetogen Christiaens.
‘Wij willen al onze klanten bedanken, want daar doen we het tenslotte voor’, zegt Frank van Rijswijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant