Afbeelding

De Barre Tocht primeur voor Zeeland

Nieuws 11 keer gelezen

Wandelen, klunen, feesten en genieten

\n

ZEELAND – In Zeeland vindt zondag 30 januari een nieuw evenement plaats. Rob Neijts van D’n Brouwer organiseert samen met Harold van Tiel van de Ambianz voor het eerst De Barre Tocht. Het belangrijkste voor beide horecaondernemers is dat de mensen een gezellige dag hebben. Van Tiel: “Het evenement valt of staat met het aantal bezoekers, maar de ingredi

Après-ski
‘s Middags kunnen de bezoekers klunen. Het parcours start op het Morgenzon-terrein en gaat dwars door zowel De Ambianz als D’n Brouwer heen. “Hier komt de naam Barre Tocht natuurlijk vandaan”, legt Harold van Tiel uit. “Strijd is leuk, maar het klunen is vooral een gezellig evenement. Iedereen mag meedoen, jong en oud. We hebben een aantal schaatsen beschikbaar, maar willen de mensen vragen toch zo veel mogelijk hun eigen materiaal mee te nemen.” Aansluitend aan het klunen vindt er een Après Ski Party plaats in De Ambianz.

Kermis
Het idee voor De Barre Tocht ontstond na de Zeelandse kermis van vorig jaar. Rob: “We hebben toen samen één feest gegeven. Daar kregen we heel veel positieve reacties op. Dat beviel goed. Daarom hebben we besloten vaker de handen ineen te slaan. Dit is pas de eerste van vele evenementen die wij samen gaan organiseren.”

Harold benadrukt nogmaals dat iedereen welkom is. “Het evenement valt of staat met het aantal bezoekers, maar de ingrediënten voor een feestelijke dag zijn zeker aanwezig.”

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant